A törhetetlen szemüvegre sem árt vigyázni egy kicsit! :)

Rendben, hogy törhetetlen, de azért fontos megtanulni és megtanítani a gyerekeknek, hogyan vigyázzanak a szemüvegükre! Ha ezeket az egyszerű tudnivalókat betartjátok, akkor biztosan tartós marad a szemüvegkeret és a lencse is!

1. Ma már nagyszerű karcálló rétegeket lehet kérni a szemüveglencsékre, de ettől függetlenül nem árt óvatosan bánni velük. Soha ne tegyük le a szemüveget lencsével lefelé az asztalra, a lencse lehetőleg ne érintkezzen semmilyen tárggyal.

2. Ha hosszabb időre ideig nem használjuk a szemüveget, akkor mindig tegyük bele a tokjába. Ez ugyanúgy érvényes a napszemüvegekre is.

3. Ne tároljuk a szemüveget közvetlen napfénynek kitéve, például az autó szélvédője mögött, vagy ablakpárkányon. Egyrészt hő hatására a ragasztott alkatrészek leeshetnek, vagy a keret elveszítheti a színét.

4. Ne toljuk fel a szemüvegünket a homlokunkra és a fejtetőre, mert kitágulhatnak a szárak, és a lencsék is fokozottan koszolódnak.

5. A szemüveget mindig két kézzel tegyük fel, és vegyük le, annak érdekében, hogy ne táguljanak ki a szárak, és főleg ne aszimmetrikusan.

6. Hogy a szemüveget, hogyan kell helyesen megtisztítani, arról már ebben a blogbejegyzésben részletesen írtunk: https://torhetetlenszemuveg.hu/article/hogyan-apoljuk-a-szemuveget

Nem ördöngösség, éppen ezért nem is nehéz odafigyelni ezekre az apróságokra!


Webshopunkban több, mint 200 Nano Vista törhetetlen gyerekszemüveg modell közül válogathatsz! >>> NANO VISTA SZEMÜVEGEK

A Dosuno törhetetlen szemüvegek, pedig a nagyobb gyerekeknek vagy az aktív életet élő felnőtteknek kiváló választás! >>> DOSUNO SZEMÜVEGEK

Márkaboltjaink elérhetősége itt található: >>> MÁRKABOLTOK