Milyen anyagból készül a jó gyerekszemüveg? Eláruljuk!

A blogcikk sorozat korábbi cikkeiben írtunk a színek, a formák és a méretválasztás jelentőségéről, most pedig az egyik, talán legfontosabb tulajdonság az ANYAG került sorra.

A szemüvegkeret anyaga ugyanis rendkívül lényeges szempont. Fontos, hogy legyen könnyű és ellenálljon a „kiképzésnek”, amit a gyerekek tempója diktál. A Nano Vista már 0 éves kortól hordható, hiszen aSilicon Baby modellek, kifejezetten csecsemőknek készülnek. Egy kisbaba esetében bizony előfordul, - még állandó szülői felügyelet mellett is -, hogy szájába vesz dolgokat, ezért fontos, hogy BPA free (Bisphenol A mentes) anyagból készüljön. Ez a műanyagipari alapanyag, ugyanis a szervezetbe jutva káros folyamatok kiváltója lehet. A Silicon Baby keretek BPA free minősítésűek és káros anyagtól mentesek, valamint nem allergizálnak!

BPA Free

Egy szemüvegkeret minél könnyebb, annál kényelmesebb a viselése. Márpedig ha nem zavarja a gyereket a szemüvege, akkor szívesebben viseli. A Nano Vista gyerekszemüveg keretek anyaga egy egyedülálló fejlesztés eredménye. Ez az anyag - mely a SiliflexTM nevet kapta, és  35 %-kal könnyebb, mint más, hasonló anyagból készült gyerekszemüvegek.

A SiliflexTM úgynevezett „emlékező tulajdonsággal” rendelkezik, ami annyit tesz, hogy akár egy 260 fokos elcsavarást követően is visszaáll az eredeti formájára.

Csavart szemüveg

Ebben a vicces videóban, egy gyerkőc minden eszközt bevet, hogy elpusztítson egy Nano Vistát.

Nézd meg, vajon sikerül-e neki: Törhetetlen Nano Vista videó

Webshopunkban pedig több, mint 200 Nano Vista modell közül válogathatsz!  >>>> NANO VISTA SZEMÜVEGEK