Miért fontos a megfelelő szemüveg sportolás közben?

Sajnos a szemüvegesek sportolás közben sem vállhatnak meg szemüvegüktől, hiszen az éleslátásra minden labdajátékban, futásban, falmászásban vagy biciklizés közben is szükség van! Sem vakon neki indulni a világnak nem célszerű, sem pedig lemondani a kedvenc szabadidős tevékenységünkről csak a szemüvegünk miatt. Sportolás közben a kényelem és az éleslátás egyaránt fontos. Ha valaki szemüveges, akkor biztos, hogy feltette már magában azt a kérdést, hogy hogyan oldható meg a sportolás közbeni dioptriás szemüvegviselet úgy, hogy az ne zavarja, hanem még segítse és támogassa is a viselőjét?

Szerencsére erre is van megfelelő megoldás! Aktív, sportos életet élő gyereknek és felnőtteknek egyaránt érdemes úgy megválasztani a szemüvegüket, hogy az mozgás közben is stabil és biztonságos védelmet nyújtson szemüknek.

Milyen egy optimális sportszemüveg?

  • mozgás közben is pontos látást biztosít
  • stabilan „fekszik” viselője arcán
  • alkalmazkodik a különböző fényviszonyokhoz
  • a szemüveg alapanyagai ellenállók

A mi NanoVista és BFlex törhetetlen szemüvegeink tökéletes választások lehetnek, hiszen rugalmas, ellenálló anyagból készültek, száraik pedig egy gyors mozdulattal sportpántra cserélhetőek, így tuti biztos, hogy a legkeményebb edzés végén is ugyanúgy a helyükön fognak maradni.