Nano Vista Solar Clip - Éleslátás és napvédelem, kompromisszumok nélkül!

A legfrissebb fejlesztés, a Nano Solar Clip, ami egy napszemüveg lencse, és egy mozdulattal a szemüveg front részére pattintható. A Nano Vista mindig a legmagasabb minőséget képviseli és a gyerekek szemének egészségét helyezi előtérbe, ezért a napszemüveg lencse POLARIZÁLT, és nemcsak az UV sugárzástól, hanem a káros kék fénytől is maximálisan megvédi a gyerekek szemét a BlueBlock technológiának köszönhetően.

Vajon hány szemüvegre van szüksége egy gyereknek?

  1. Egy kell a mindennapokhoz, a nyugodtabb időszakokra, az iskolapadba.
  2. Kell egy a sportszemüveg, mert a gyerekek nagyon szeretnek mozogni szerencsére. Rohangálni, futkosni, focizni, görkorizni, és fontos, hogy a szemüvegük ne essen le, stabilan tartson.
  3. És szükség van egy dioptriás napszemüvegre, amivel ugyanúgy élesen látnak, de a káros napsugárzás ellen is védi őket, és nem vakítja el őket a napsütés.

Valóban három szemüvegre van szükség? Ha a Nano Vista legújabb fejlesztését a Nano Solar Clipet választjuk, akkor elég mindössze 1 szemüveg!

A Nano Solar Clip 3 az 1-ben szemüveg. Hogy miért?

A Nano Vista sportszemüveg is, hiszen a szárak lecsatolhatók és egy fejpánt segítségével biztosan a fejen marad.

A legfrissebb fejlesztés, a Nano Solar Clip, ami egy napszemüveg lencse, és egy mozdulattal a szemüveg front részére pattintható.

A Nano Vista mindig a legmagasabb minőséget képviseli és a gyerekek szemének egészségét helyezi előtérbe, ezért a napszemüveg lencse POLARIZÁLT, és nemcsak az UV sugárzástól, hanem a káros kék fénytől is maximálisan megvédi a gyerekek szemét a BlueBlockTM technológiának köszönhetően.

Már elérhető a torhetetlenszemuveg.hu webshopon!

30 féle modellből áll a kollekció, sokféle színben, formában és méretben kapható!

Ha szeretnéd látni a szemüvegeket, kattints ide: NANO SOLAR CLIP SZEMÜVEGEK