NanoHands gyerek napszemüvegek – fókuszban az egészség!

Azt gondolnánk, hogy télen nem érdemes a napszemüvegekről cikket írni, de ez nem igaz. Különösen a gyerekek esetében fontos, hogy beszéljünk a négyévszakos szemvédelemről! Hiszen szemükmég fejlődésben van, ezért védelem nélkül több káros hatás éri őket, mely a későbbiek folyamán szembetegségekhez vezethetnek.

Gondolnánk, hogy a friss hó 80 %-ban veszi veri vissza az UV sugarakat? Pedig így van!

A Magyarországon is nagyon közkedvelt Nano Vista gyerekszemüvegek napszemüveg kollekciója, a NanoHands most végre megérkezett hozzánk is! Miért érdemes a NanoHandset választani?

  • A fejlesztés során az egészséget helyezték fókuszba és a lencsére egy úgynevezett BlueBlockTM réteget helyeztek el, mely mind a kék fény, mind pedig az UV sugárzás káros hatásaitól óvja a szemet!
  • Antireflex réteggel látták el a lencse hátsó felét, mely a zavaró becsillanások ellen véd, ezzel biztosít még nagyobb komfortérzetet.
  • Színes, vidám, trendi – A gyerekek első látásra beleszeretnek a színes, divatos szemüvegekbe. A nagyobb kiskamaszok pedig akár a letisztultabb design mellett is dönthetnek.
  • Fantasztikus ár-érték arány egy napszemüvegért, mely tulajdonképpen nemcsak szemüveg, hanem egy egészségmegőrző eszköz!
  • 4-14 éves korig mindenki talál megfelelő modellt!

Webshopunkban itt tudsz közöttük válogatni: >>> NANO HANDS GYEREK NAPSZEMÜVEGEK